Garšu festivāls ”AUDZ’S KURZEMĒ” | KULDĪGA
14. septembris | 12:00 – 19:00
Kurzemes baraviku zupa, diļļu buljonā gatavoti Ventas vēži, panēts Nīcas siers un citi gardumi – Garšu festivāls ”AUDZ’S KURZEMĒ” | KULDĪGA šefpavāri galdā cels no Kurzemē augušiem un ražotiem produktiem gatavotus ēdienus.
Par godu Kuldīgas senā ķieģeļu tilta 150 gadu jubilejai un projekta “Audz’s Kurzemē” noslēgumam, tilts uz dienu kļūs par pop-up restorānu “Garšu tilts”, ļaujot festivāla viesiem izbaudīt vienreizēju iespēju – ieturēt gardu maltīti ar skatu uz Eiropā platāko ūdenskritumu – Ventas rumbu.
Uz “Garšu tilta” cienās KOPA Taste (Kuldīga) – Žanis-Raivo Behmanis un Andris Ūpis, kafejnīca Cafè Riverside (Kuldīga) – Jānis Mitrevics, maiznīca “Celms Maize” (Kuldīga) – Aigars Celms un Normunds Beika, restorāns “Giardino di Napoli” Take the Bake) (Aizpute) – Dace Jankauska, restorāns “Mežā” (Dabalaba) (Ventspils novads) – Loreta Pižika, restorāns Otto Hotel & Sun. Pāvilostā (Pāvilosta) – Kristaps Doveiks. Turpat darbosies arī kokteiļu bāri, kur veldzēties ar atspirdzinošiem, pēc īpašām receptēm gatavotiem, dzērieniem.
Vai esi gatavs unikālam Kurzemes garšu ceļojumam uz viena no Kuldīgas simboliem – senā ķieģeļu tilta? Tiekamies sestdien, 14. septembrī, no plkst. 12:00 līdz 19:00 Garšu festivāls ”AUDZ’S KURZEMĒ” | KULDĪGA!
Pasākumu organizē: Viduskurzemes tūrisma apvienība sadarbībā ar biedrībām Biedrība “Darīsim paši”, ”Ziemeļkurzemes biznesa asociācija” un ”Liepājas rajona partnerība”.
Pasākumu atbalsta: Kuldīgas novada pašvaldība un Kuldīgas novada tūrisma attīstības centrs (Visit Kuldiga).
Pasākums tiek finansēts no Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) 19.3.pasākuma “Starpteritoriālā un starpvalstu sadarbība”.