Garšu festivāls ”AUDZ’S KURZEMĒ” | KULDĪGA

14. septembris | 12:00 – 19:00

📯 Kurzemes baraviku zupa, diļļu buljonā gatavoti Ventas vēži, panēts Nīcas siers un citi gardumi – Garšu festivāls ”AUDZ’S KURZEMĒ” | KULDĪGA🍐🥕 šefpavāri galdā cels no Kurzemē augušiem un ražotiem produktiem gatavotus ēdienus.

📯Par godu Kuldīgas senā ķieģeļu tilta 150 gadu jubilejai un projekta “Audz’s Kurzemē” noslēgumam, tilts uz dienu kļūs par pop-up restorānu “Garšu tilts”, ļaujot festivāla viesiem izbaudīt vienreizēju iespēju – ieturēt gardu maltīti ar skatu uz Eiropā platāko ūdenskritumu – Ventas rumbu.

📯 Uz “Garšu tilta” cienās KOPA Taste (Kuldīga) – Žanis-Raivo Behmanis un Andris Ūpis, kafejnīca Cafè Riverside (Kuldīga) – Jānis Mitrevics, maiznīca “Celms Maize” (Kuldīga) – Aigars Celms un Normunds Beika, restorāns “Giardino di Napoli” Take the Bake) (Aizpute) – Dace Jankauska, restorāns “Mežā” (Dabalaba) (Ventspils novads) – Loreta Pižika, restorāns Otto Hotel & Sun. Pāvilostā (Pāvilosta) – Kristaps Doveiks. Turpat darbosies arī kokteiļu bāri, kur veldzēties ar atspirdzinošiem, pēc īpašām receptēm gatavotiem, dzērieniem.

📯 Vai esi gatavs unikālam Kurzemes garšu ceļojumam uz viena no Kuldīgas simboliem – senā ķieģeļu tilta? Tiekamies sestdien, 14. septembrī, no plkst. 12:00 līdz 19:00 Garšu festivāls ”AUDZ’S KURZEMĒ” | KULDĪGA!

Pasākumu organizē: Viduskurzemes tūrisma apvienība sadarbībā ar biedrībām Biedrība “Darīsim paši”, ”Ziemeļkurzemes biznesa asociācija” un ”Liepājas rajona partnerība”.

Pasākumu atbalsta: Kuldīgas novada pašvaldība un Kuldīgas novada tūrisma attīstības centrs (Visit Kuldiga).

Pasākums tiek finansēts no Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) 19.3.pasākuma “Starpteritoriālā un starpvalstu sadarbība”.

27.februāris – 14